állásokat kereső robot, és weboldal fejlesztése

Közvetlen állások

jobkereső leállás

2011. március 25. - jobkereso

 A jobkereső szolgáltatása átmenetileg elérhetetlenné vált.

 

A leállás oka az, hogy a T-com által menedzselt telefonvonal, amin internetkapcsolatot kapjuk valamilyen okból megszakadt, és mostanáig sem sikerült a hibát kijavítani. A leállás átmeneti, és a hiba kijavítása után folytatjuk a munkát. A leállás 2011. mácius 24.-én reggel kezdődött, és még nem tudjuk pontosan mikorra sikerül kijavítani. Remélhetőleg 2011. március 25.-én, vagyis ma délután már működni fog.

update: március 25 11:20-tól már működik

Egyúttal itt az alkalom, hogy a jövőben tervezett leállásról is hírt adjak. Az iroda, ahol a szerver működik valamikor a kora nyársorán, még pontosan nem tudjuk mikor, el fog költözni, és ez hosszabb-rövidebb leállással fog járni. Erre vonatkozóan majd ezt posztot szerkeszteni fogom, ahogy a konkrétabb dolgok kiderülnek.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kozvetlen-allasok.blog.hu/api/trackback/id/tr217686752

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása