állásokat kereső robot, és weboldal fejlesztése

Közvetlen állások

foglalkozás - város fix

2015. május 31. - jobkereso

A kereső segéd nem működött jól.

Mind a foglalkozás, mind a település mezőbe 3 karaktert begépelve az oldal felajánl ezzel a 3 karakterrel kezdődő foglalkozásokat illetve településeket. Ezek olyan foglalkozás ill. települések, amelyekre tényleg van találat (,de a kettő kombinációját nem követi, tehát ha a foglalkozás rovatban könyvelő szerepel, akkor olyan településeket is fel fog ajánlani, ahol nincs könyvelői állás).

A felajánlott kulcsszavakat egy legördülő menüből lehet egérrel, illetve a kurzormozgató nyilakkal kiválasztani, majd billentyűzet esetén az enter leütésével el is indul a keresés. Ez utóbbi volt sérült, a város kiválasztása után az entert leütve elfelejtette a kiválasztást, és csak a másik mező alapján keresett. Ezt most javítottam, és lesz még fejlesztés.

A későbbiekben a foglalkozás mezőben a tab leütésével megjegyzi a kiválasztott kulcsszót és ugrik a városra, a városról pedig a "friss" csekboxra.

Még később pedig összekapcsolom a két mezőt, amikor az egyiken már van kiválasztott kulcsszó, akkor azt figyelembe veszi a másik mező keresősegédje, és csak olyat ajánl fel, amire van találat.

A bejegyzés trackback címe:

https://kozvetlen-allasok.blog.hu/api/trackback/id/tr737686662

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása