állásokat kereső robot, és weboldal fejlesztése

Közvetlen állások

Navigáció

2015. július 07. - jobkereso

A legutóbbi posztban említett változtatás a navigáción most megtörtént. A bal oldali linkmezőről van szó. (Ezt mobilon hiába keresi a kedves felhasználó, mert ott hely hiányában ez nincs megjelenítve. Éljen a reszponzív dizájgn!)

Ha valamelyik a foglalkozás/település közül ki van töltve*, akkor a másik fajta linkek ezt a kulcsszót megtartják.

Pl. az oldalon rákeresett valaki arra hogy adminisztrátor, akkor a településre mutató linkek eleve tartalmazzák azt hogy adminisztrátor, és pl Budapest-re kattintva adminisztrátori állásokat fogunk kapni Budapestről.

Ez fordítva is igaz, tehát ha az van kitöltve hogy Budapest, és arra kattintunk hogy adminisztrátor, akkor megint adminisztrátori állást fogunk keresni Budapesten. Ha ehelyett egy másik településre, vagy megyére kattintunk, akkor viszont a Budapest-et törölni fogja, és nem tesz semmit a foglalkozás mezőbe.

Ha mindkét mező ki volt töltve, akkor a településes linkek a foglalkozást, a foglalkozásos linkek a települést viszik tovább. Egyúttal ezek a linkek már "okoslinkek", csak azt mutatja ami a kulcsszó párjával ad is találatot.

Ez a link struktúra a "Csak mai" gomb hatását nem veszi figyelembe, így előfordulhat, hogy mégsem lesz találat a linkre kattintva, ez a funkció a meglévő állásajánlatok böngészését hivatott megkönnyíteni.

* a kitöltés azt jelenti hogy rá is kerestünk, a begépeléstől nem fognak megváltozni a linkek

A bejegyzés trackback címe:

https://kozvetlen-allasok.blog.hu/api/trackback/id/tr667686656

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása