állásokat kereső robot, és weboldal fejlesztése

Közvetlen állások

Jobkereső

2010. szeptember 13. - jobkereso

 

 

Ez egy olyan álláskereső oldal, ahol az állásokat a netről gyűjti össze keresőrobot, tehát olyan állásajánlatokat jelenít meg, amelyeket mások hoztak létre, és tettek elérhetővé az interneten. 

Ehez mi annyit teszünk hozzá, hogy ezen állásajánlatokat összegyűjtjük, és a google-hoz,yahoo-hoz vagy más keresőprogramhoz hasonló keresőprogram segítségével kereshetővé tesszük.

Tehát ez egy speciális keresőprogram, ami leszűkítve csak állásajánlatokat indexel, más jellegű weboldalakat, pl. internetes újságokat, vagy más blogokat nem. Elsősorban állásajánlatokat hirdető portálok oldalait tesszük közzé, emellett a  foglalkoztató vállalatok saját weboldalain közzétett állásajánlatokat is.

www.jobkereso.com

Ez a blog azért jött létre, hogy a látogatókkal, érdeklődőkkel, illetve a jövőben lehetséges partnerekkel a kommunikációt, a szolgáltatás minőségének a javítását elősegítse. Az oldal nyilvános, működik, bárki által látogatható, ezzel együtt még fejlesztés alatt áll.

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kozvetlen-allasok.blog.hu/api/trackback/id/tr517686766

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása