állásokat kereső robot, és weboldal fejlesztése

Közvetlen állások

Megcsináltam a hírlevél szolgáltatást!

2013. szeptember 20. - jobkereso

Keresést követően, az aktuális keresőszót egy email címmel párosítva, az email címre hírlevelet küld a rendszer.

A felhasználó akkor kap levelet, ha jött az érdeklődési területébe vágó ajánlat, a link pedig erre az előre beállított keresésre mutat, tehát a linkre kattintva a jobKereső oldalára kerülünk. Ezen az oldalon lesznek az legutolsó betöltés kulcsszónak megfelelő találatai.

Itt jegyezném meg, bár az oldalon egyelőre nincs ilyen "disclaimer", de a begyűjtött email címeket nem fogom harmadik félnek átadni, vagy bármilyen más célra használni. A hírlevél csak a kért kulcsszavak új találataira mutató linkeket fogja tartalmazni, nem kerül bele más jellegű hirdetés, vagy az oldal fejlődésével kapcsolatos információ sem.

Leiratkozni a levélben szereplő linkeken lehet, kulcsszavanként 1-1, és egy külön link, amin az adott emailcím minden hírlevele egy lépésben törölhető.

A bejegyzés trackback címe:

https://kozvetlen-allasok.blog.hu/api/trackback/id/tr157686722

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása