állásokat kereső robot, és weboldal fejlesztése

Közvetlen állások

Hírlevél bugok javítása

2014. október 24. - jobkereso

Levelezéssel kapcsolatos hibákat találtam...

 

  • Ha ugyanazon emailcímhez több állás-település kulcsszó tartozott, és ezek közül valamelyikre kiment hírlevél, akkor az adatbázisban a többit is megjelöltem hogy arra ment ki levél. Ez a következő leválogatásnál befolyásolhatta hogy a többi kulcsszóra meg fogja-e kapni a levelet, de ezzel együtt inkább csak a saját hibakereséseimbe kavart be a megtévesztő dátum.
  • Ha a település nem volt kitöltve, azokat a találatokat ahol viszont meg volt adva település nem tekintette erre a hírlevélre elküldendő dolognak. Emiatt néhány felhasználó egész biztosan nem kapta meg a jogosan várt hírlevelét. Pl. valaki általánosan asszisztens állást keres, és minden új asszisztensi állás budapesti, akkor ő nem kapta meg a hírlevelet, csak az aki a budapesti asszisztens állásokra vett fel hírlevelet
  • Rengeteg gipsz.jakab@levelezo.hu emailcímmel regisztrált hírlevelet találok a rendszerben. Ezt elvileg nem lehetne, mert a felületen addig nincs elküldés gomb, amíg valaki bele nem klikkel a mezőbe hogy átírja, akkor viszont kitörli a szkript a példa email címet. Úgy látszik ez valamilyen böngészőben nem történik meg, ha valaki így járt, kérem ide kommentelje be, vagy a jobkereso kukac gmail pont com címre írja meg milyen böngészőben tapasztalta ezt.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kozvetlen-allasok.blog.hu/api/trackback/id/tr467686678

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása