állásokat kereső robot, és weboldal fejlesztése

Közvetlen állások

Változások (jobbára javítás)

2015. július 06. - jobkereso

  • San Francisco, Los Angeles, a space utáni szót kisbetűsítette, ami miatt nem működött a keresés
  • a múlt hét óta néhány találatnak nincs címe, és ezért nincs is mire kattintani, ezt fixáltam

 

Van egy új menüpont: leírások. Itt az egyes szakmákról, illetve településekről írt összefoglalók linkjei vannak. Az egyes összefoglalók a bal oldalon tovább mutatnak egyrészt a település/foglalkozás másik paramétere mentén, illetve ami most került be, hogy a meglévő kulcsszóhoz még specifikusabban. A konkrét példa a fejlesztő leírása, ahonnan baloldalon nyílik minden olyan állás ami fejlesztőre végződik, tehát például a php fejlesztő.

Egyelőre még nincs település így megírva, de majd rövidesen az is lesz, és oda is lehetne területi hierarchia alapon továbbvinni a linkeket.

A következő lépés az lesz, hogy a főoldalon, és a keresőoldalon lévő bal oldali linkmező mindig tartalmazza a már megadott kereső kifejezést, így könnyebb lesz navigálni az oldalon. Billentyűzet és gépelés nélkül is lehet majd állást keresni.

A bejegyzés trackback címe:

https://kozvetlen-allasok.blog.hu/api/trackback/id/tr777686658

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása